Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’daki Sokak Hayvanlarına Yeni Bir Ev

Antakya Belediyesi, ilçedeki köpek, kedi ve diğer sokak hayvanlarının daha

Antakya Belediyesi, ilçedeki köpek, kedi ve diğer sokak hayvanlarının daha güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla Karlısu Mahallesi’nde yeni bir hayvan barınağı inşa edeceğini duyurdu.

Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, barınak yerinde yaptığı incelemelerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yapar, şu ifadeleri kullandı:


“Can Dostlarımız İçin Çalışıyoruz! Karaksı’da inşa edeceğimiz hayvan barınağı için saha incelemelerimizi tamamladık. Sokak hayvanlarımızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşaması için çalışmaya devam ediyoruz.

Belediye, proje ile başıboş hayvanların sokaklarda yaşamasının önüne geçmeyi ve onlara daha iyi bir yaşam alanı sağlamayı hedefliyor. Barınak, hayvanların bakımının yanı sıra sterilizasyon ve tedavi hizmetleri de sunacak.

Karlısu’daki bu önemli proje, Antakya’nın hayvan dostu bir şehir olma yolundaki adımlarından biri olarak dikkat çekiyor.