Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Antakyalı gazeteci Halit Basık ameliyat oldu

Ankara’da kalp ablatyonu ameliyatı geçiren gazeteci Halit Basık’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ankara’da kalp ablatyonu ameliyatı geçiren gazeteci Halit Basık’ın sağlık durumunun

Antakyalı gazeteci Halit Basık, Ankara’da geçirdiği operasyonla zorlu bir süreci geride bıraktı. Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde kardiyoloji ekibi tarafından ameliyat edilen Basık’ın sağlık durumunun oldukça iyi olduğu bildirildi.

“Kalp ablasyon” yöntemiyle gerçekleştirilen operasyonun başarılı geçtiği öğrenilirken, deneyimli gazetecinin tedavi sürecinin ardından hızla toparlandığı ifade edildi.

Ameliyat sonrası bir açıklama yapan Halit Basık, yaşadığı sağlık süreci boyunca sessiz kalmasını farklı yorumlayanlara da dikkat çeken bir mesaj verdi. Basık, “Bu işin bittiğini sananlar; yanıldınız. Bu kalem susmaz. Bu mücadele yarım kalmaz” sözleriyle mesleğine olan bağlılığını ve kararlılığını vurguladı.

Basık’ın açıklamaları, hem meslektaşları hem de sevenleri tarafından destek mesajlarıyla karşılandı.