Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’nın hikayesinde AZİZ de zirveye yerleşti

Show TV’nin yeni dizisi

Show TV’nin yeni dizisi Aziz, izleyiciyle buluştu. Hikayesi, oyunculukları ve 1930’ların Antakya’sını yansıtan büyüleyici atmosferiyle izleyiciden tam not alan Aziz, reytinglerde adını zirveye yazdırdı.

                Bir dönem ‘Asi’ dizisi ile Hatay insanının yakından tanıdığı oyuncu Murat Yıldırım, yeni dizisi ‘Aziz’ ile yine bir Antakya hikâyesine hayat veriyor.

                Aziz, yayınlanan ilk bölümüyle; ABC1 20+’da 5.39 izlenme oranı, 13.79 izlenme payı elde ederek birinci olurken, TOTAL’de 5.05 izlenme oranı, 12.92 izlenme payı, AB’de 3.86 izlenme oranı, 11.04 izlenme payı elde etti. Reytinglerdeki başarısını sosyal medyada da taçlandıran dizi, izleyicinin övgü dolu yorumlarını aldı ve #Aziz etiketi Twitter Türkiye’de 6 saat 50 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

-İKİNCİ BÖLÜM-

                İzleyiciyi etkisi altına alan Aziz’in ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Efnan’ın (Simay Barlas) Aziz Payidar (Murat Yıldırım) ile birlikte gittiği tanıtımda Dilruba’nın (Damla Sönmez) Adem’e (Güven Murat Akpınar) ateş etmesi izleyenleri şoke ediyor. Olayın ardından Aziz’in yanına giden Dilruba, evde Efnan’ı görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. “Efnan’ın gelişi Aziz’in hayatını nasıl etkileyecek?” sorusunun yanıtı ve Dilruba ile Aziz aşkında yaşanacak gelişmeler şimdiden büyük merak konusu.

-Tamer Yazar