Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor Başkanı Boztepe’ye Ağır Ceza

TFF Disiplin Kurulu, Antalyaspor-Hatayspor maçında yaşanan olaylar sonrası, Antalyaspor Kulüp Başkanı Sinan Boztepe’ye ve kulüp görevlisi Abdulkadir Aydın’a çeşitli cezalar verdi.

TFF Disiplin Kurulu, Antalyaspor-Hatayspor

 

Trendyol Süper Lig’de 25 Ağustos 2024 tarihinde oynanan ve Hatayspor’un ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçta, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin hakeme yönelik hakaret ve saldırı eylemleri nedeniyle toplam 245 gün hak mahrumiyeti ve 950 bin TL para cezası aldığı açıklandı. Ayrıca, Boztepe’nin akredite olmadığı alanda bulunması nedeniyle de talimatlara aykırılıktan 504 bin TL para cezası verildi. Hakeme yönelik fiziki müdahale ve tehditten dolayı 125 gün hak mahrumiyeti ve 350 bin TL para cezası alan Boztepe, hakem soyunma odası koridorlarında hakeme hakaret etmesi nedeniyle de 4 ay hak mahrumiyeti ve 600 bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Aynı müsabakada görevli olan Abdulkadir Aydın da, akredite olmadığı alanda bulunması nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Aydın’ın ayrıca hakeme yönelik saldırı ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 270 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

TFF Disiplin Kurulu’nun bu kararları, futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. – Mehmet Durmaz-