Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler kaç yaşında ve nereli?

Hakem Arda Kardeşler kimdir,

Hakem Arda Kardeşler kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. FIFA kokartlı hakem Kardeşler, kariyerinde ilk kez bu derbide düdük çalacak. Peki, Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler kaç yaşında ve nereli?

Arda Kardeşler kimdir?

Arda Kardeşler, 3 Ocak 1988 tarihinde Bursa’da doğmuş bir futbol hakemidir. Eğitimini Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Futbol dünyasında tanınan bir aileden gelen Kardeşler, eski Bursasporlu millî kaleci Eser Kardeşler’in oğlu ve kaleci Erce Kardeşler’in kardeşidir.

Arda Kardeşler, hakemlik kariyerine 2009 yılında başlamış ve ilk profesyonel karşılaşmasına 1 Eylül 2013 tarihinde çıkmıştır. Kariyerinde ilerleme kaydederek, 2015-2016 sezonundan itibaren Süper Lig maçlarında görev almaya başlamıştır.

Kardeşler, hakemlik kariyerindeki başarısıyla FIFA kokartı alarak uluslararası müsabakalarda da yer almaya hak kazanmıştır. 2024 yılı itibarıyla, kariyerinde bir dönüm noktası olan Galatasaray – Beşiktaş derbisinde görev alacak ve ilk kez bu büyük derbiyi yönetecektir.

Arda Kardeşler kaç yaşında ve nereli?

Arda Kardeşler 1988 doğumlu olup, 36 yaşındadır. Arda Kardeşler aslen Bursa’lıdır.

Arda Kardeşler, Türk futbolunda titiz hakem yönetimi ve disiplinli duruşu ile bilinen bir isimdir. Derbideki performansı, hakemlik kariyerinde önemli bir sınav olarak değerlendirilmektedir.