Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Arsuz Çetillik-Konacık Yolu İçin Çalışmalar Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda, kent genelinde

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Arsuz ilçesinde hayata geçirilen Çetillik-Konacık Çevre Yolu Projesi ile ulaşım ağı genişletiliyor.

Yeni güzergâhlar oluşturuluyor

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, trafik yoğunluğunu azaltmak ve alternatif güzergâhlar oluşturmak için yeni yollar açılıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, çevre yoluna bağlanacak yolların yapımına hız vererek bölgedeki ulaşımı modernize etmeye başladı.

Güvenli ve konforlu ulaşım hedefleniyor

Yetkililer, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale geleceğini belirtti. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yeni yolun vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.