Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’da Yol Çalışmaları %85 Tamamlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Arsuz ilçesinin Kale ile Işıklı Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Samandağ ile Arsuz arasında önemli bir bağlantı yolu olan ve turizm bölgelerini birbirine bağlayan bu yolda başlatılan modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 7500 metre uzunluğundaki yolda zemin düzeltme, yol genişletme, menfez, istinat duvarı ve beton asfalt serimi yapılıyor.
Ayrıca, alternatif olmayan bu yolda iki aracın geçişinde sıkıntı yaşanan bölgelerde ve virajlarda düzenleme çalışmaları yapılarak daha güvenli bir trafik akışı sağlanması hedefleniyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün bölgeye yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşerek ekiplere verdiği talimatlar doğrultusunda modernizasyon çalışmaları iki vardiya olarak devam ediyor. Çalışmaların yüzde 85’i tamamlanmış durumda ve yol bitim aşamasına getirildi.
HBB yetkilileri, Başkan Mehmet Öntürk’ün seçim dönemi verdiği sözlerden birisi olan bu çalışmayı en kısa sürede bitirmek için yoğun bir program yürüttüklerini belirtti. Yolun en kısa sürede tamamlanarak Hatay’a yakışır modern bir şekilde hizmet vereceği ifade edildi. – Yusuf Cemil Karaçay-