Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atilla Önal’dan Gerçekçi Tespit

Hatay siyasetinin tanınmış figürlerinden

Hatay siyasetinin tanınmış figürlerinden kitabevi sahibi Atilla Önal, son günlerdeki “Afet bölgesi” ilanı ile ilgili tartışmalara gerçekçi bir yaklaşımla yeni boyut kattı.

ÖNAL, Hatay’da depremden en çok etkilenen ilçelerin tamamen yok olan Antakya ile arkasından Defne’nin geldiğini bunları sırasıyla Samandağ Kırıkhan İskenderun ile Hassa ilçelerinin izlediğini kaydetti.

ÖNAL’a göre, Antakya’daki Defne’deki yıkım hiçbir yerde yaşanmadı bu nedenle de bu iki ilçeye ÖZEL STATÜ verilmesi gerektiğini dile getirdiği paylaşımında şöyle dedi:“Kıymetli kardeşlerim. Gün siyaset yapma günü değildir. Depremde en çok zarar gören yerle bir olan Antakya ve kısmen Defnedir. Sırasıyla Kırıkhan Samandağ Hassa ve İskenderun’dur. Diğer ilçelerimizde yaşam olağan akışında devam ediyor ticaret depremden önceki durumdan çok daha iyi. Burada özellikle Antakya ve Defneye dikkat çekmek istiyorum Antakya’da yaşam yok hiç birşey yok sağlam binalar ve işyerleri kalmadı Antakya ve Defneye acilen özel statü verilmelidir özellikle bu iki ilçedeki esnafların bütün ödemeleri durdurulmalıdır. Can suyu krediler verilmelidir.Bütün devlet kuruluşları yapacakları bütün işleri Antakyalı esnafa yaptırmalıdır. Bölge insanı çalışkandır devletine milletine bağlı insanlardır Hatay dışından gelip Antakya da iş yapan firmaları istemiyoruz Hatay bizimdir Allah hepimize sabır versin”