Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avuç İçi Ödemelerde Devrim

Amazon, ödeme teknolojilerinde bir

Amazon, ödeme teknolojilerinde bir adım daha ileriye giderek, kullanıcıların avuç içi ödemelerine kolaylık getiriyor. Yeni Amazon One uygulaması, kullanıcıların telefonlarından avuç içi fotoğraflarını çekerek sisteme kaydolmalarını sağlayarak, ödeme deneyimini daha da basitleştiriyor.

Amazon One, kullanıcıların günlük hayatlarında pratik bir çözüm sunuyor. Evden çıkmadan önce veya alışveriş sırasında, kullanıcılar App Store veya Google Play Store’dan Amazon One uygulamasını indirerek hızlı bir şekilde kaydolabiliyorlar. Artık kaydolmak için ödeme sırasında ekstra zaman harcamalarına gerek kalmıyor.

Kullanıcılar, uygulama üzerinden kolayca çevrimiçi profillerini oluşturup ödeme yöntemlerini ekleyebiliyorlar. Ardından, avuç içi fotoğraflarını sisteme ekleyerek birçok mağaza, fitness merkezi, havaalanı, stadyum ve daha fazlasında ödeme yapabiliyorlar. Ayrıca, giriş yapma, yaş doğrulama ve sadakat ödülleri gibi çeşitli işlemleri de avuç içi ödemeleriyle gerçekleştirebiliyorlar. – Gönül Yeşil –