Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın Kaya: İskenderun için yola çıktık

Yeniden Refah Partisi’nin İskenderun

Yeniden Refah Partisi’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı Aydın Kaya, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında proje ve hedeflerini gazetecilerle paylaştı. Yeniden Refah Partisi İskenderun İlçe Başkanı ve diğer yöneticilerin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Başkan adayı Kaya’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
Başkan adayı Kaya, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın seçime kendi adayları ile gireceklerini ilan etmesinin ardından Genel Başkanlarının direktifleri doğrultusunda İskenderun’da yerel seçimlere katılma kararı aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti. Kaya, halkın partilerine olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.


Yeniden Refah Partisi’nin İskenderun Belediye Başkan adayı Aydın Kaya, seçim çalışmaları kapsamında projelerini ve hedeflerini detaylı bir şekilde açıkladı. Kaya, şehrin refahını artırmak ve güvenli bir gelecek için yola çıktıklarını vurgulayarak, halkın destek ve güvenini kazanmayı hedeflediklerini belirtti. -Yusuf Cemil Karaçay-