Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Bitti, Teşkilat Başladı!

Hatay’ın yakın dönem tarihini

Hatay’ın yakın dönem tarihini anlatan ve yeni dönem bölümleri beklenirken ‘bitti’ denilerek seyirciyi de şaşkına uğratan ‘Aziz’ dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisine transfer oldu!

‘Aziz’ dizisinde Nigar Payidar’ı canlandıran, tiyatro ve sinema oyuncusu, deneyimli isim Füsun Demirel’in, “Biz de şaşkınız! Sete girmeyi bekliyorduk! Yaz boyunca gelen projeleri geri çevirdik. Sonunda bize bu hediye yapıldı! Sağ olsunlar!” demesiyle kamuoyuna yansıyan tartışmanın finali, beklendiği gibi oldu! ‘Aziz’ dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu ile birlikte bu sezon ‘Teşkilat’ dizisinin başrolünü paylaşacak. Kadroya dahil olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu belirten Murat Yıldırım, dizinin yeni sezonunda ‘Ömer Atmaca’ karakterine hayat verecek.

Ekibe yeni dahil olan ‘Ömer Atmaca’ karakteri, babasının erken yaşta kendilerini terk etmesiyle ailesinin yükünü sırtlamıştır. Zorluklarla geçen yılların ardından, azmi ve üstün yeteneği sayesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olmuştur. Kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılan Ömer, bu olayın sorumlularını ararken, kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir.

Tamer Yazar