Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babüroğlu’ndan CHP’ye çağrı: Atatürk’ün emanetine sahip çıkın!

Emekli Tuğgeneral ve İstanbul

Emekli Tuğgeneral ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Naim Babüroğlu, CHP’nin Hatay milletvekillerinin görevini yapmadığını açıkladı.

Babüroğlu, SZC TV’de katıldığı programda CHP vekillerinin Hatay’da henüz bir rapor çıkarmadığını ve Atatürk’ün emaneti olan şehre Atatürk’ün partisinin sahip çıkmadığını belirterek “CHP Genel Başkanı Hatay’a gidip bir genel kurul ve parti meclisi kurabilirdi. Neden? Farkındalık oluşturmak için, Hatay’a sahip çıkıldığını vatandaşa göstermek için” dedi.

Son olarak sığınmacı konusuna da değinen Babüroğlu, “ Yakın tarihe baktığımızda sığınmacılar yüzünden sorunlarla boğuşan iki ülke var birisi Pakistan birisi Lübnan. Pakistan 80’lerde Hindistan ile yarışır durumda iken ülkeye aldığı 4.5 milyon Afgan mülteci yüzünden şuan da sıkıntılar içinde yaşıyor. Gelelim Lübnan’a, zamanında aldığı Filistin mülteciler yüzünden Ortadoğu’nun Paris’i diye tabir edilen Beyrut’ta şuanda tek bir turist gitmiyor. Çünkü can ve mal güvenliği endişesinden dolayı korkuyorlar. Bizde birgün buralara gelebiliriz ve gelmemek için adımlar atmalıyız” ifadelerine yer verdi. (Adil Yeşildağ)