Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli’den kara operasyonu sinyali

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli terörün kökünün yerinde kurutulması zamanının geldiğini söyledi. Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Bahçeli Türkiye’nin teröre teslim olmayacağını belirterek ABD’yi teröre verdiği destek nedeniyle eleştirdi. Bahçeli ”Yüzüncü yıl dönümüne yaklaştığımız cumhuriyetimiz kimsesizlerin kimsesidir. Kurtuluşun beşeri kaynağı Türk milletidir. Millet tektir, adı da Türk milletidir. Devlet tektir, ebedi unvanı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes bizim öz kardeşimizdir. Türkiye Cumhuriyeti toplum huzuru içinde insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Türkiye devleti ülkesi ve milleti ile bir bütündür.Terörizm tüm insanlığa doğrultulmuş kalleş bir silahtır. İnsanlarımızın hayatını hangi alçaklar musallat oluyorsa açık hedef olanlardır. Menfur niyet sahiplerinin hedeflerini biliyoruz, fakat teslim olmayacağız. Korkuyu yene yene Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenlik haklarını muhafaza edeceğiz” dedi.

CHP’ye sınır ötesi operasyonlara destek çağrında bulunan ‘Bahçeli şöyle devam etti:

Sınır ötesi operasyonların arkasındayız. Kahraman askerlerimiz Suriye’nin kuzeyini milli mühimmatla aydınlatmıştır. Türkiye’ye saldırmanın ödenecek bir bedeli vardır. Hep söyledik, yine söylüyoruz. Bölücü terör örgütü için kaçacak bir alan kalmamıştır. Vakit terörü kaynağında yok etme vaktidir. Sahte dost ülkelerin hiçbirisini dinlemeyeceğiz. İnsansız hava aracımızın düşürülmesini kınıyorum. SİHA’mız iddialarına göre meşru müdafaa için düşürülmüştür deniyor. ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde ne işi vardır. ABD’ninki meşru müdafaadır da Türkiye’nin yaptığı nedir. Ayak oyunlarına lüzum yoktur. ABD, PKK-YPG aynı taraftadır. ABD, insansız hava aracımıza resmen ateş açmıştır.

ABD’nin bırakınız yanımızda olmasını ayağımızın altında olmasınlar başka bir şey de istemeyiz. Bu noktada Irak ve Suriye tezkeresine evet diyeceğiz. Bizim tarafımız Türkiye’dir. Bizim yerimiz milletimizin tertemiz vicdanıdır. (Sami Gökçe)