Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir tarım ve enerji üssü olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Türkiye’nin en önemli tarımsal üretim kentlerinden biri olan Balıkesir için  “Tarım üssü” olacak” sözünü verdikten sonra uzmanlık alanı olan enerjiyle ilgili olarak da  “Enerji benim uzmanlık alanım. Sındırgı jeotermalle ısınacak” dedi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Sındırgı ziyaretinde, kalabalık bir vatandaş grubu tarafından ilçe girişinde karşılandı.

Sındırgı’nın tarım kenti olduğunu anımsatan Akın “Balıkesimizin tarım ve hayvancılığı hak ettiği yere gelecek. ‘Tarımımız var, etimiz güzel, sütümüz iyi’ demekle olmuyor. Gerçek destek lazım. Gerçek alım garantisi lazım. Sındırgılı hemşerim, tarım ve hayvancılığı destekleyen başarılı uygulamalarımız Ankara’da, İstanbul’da, Aydın’da, İzmir’de tıkır tıkır işliyor. Çiftçinin de, besicinin de yüzü gülüyor. Balıkesir’in neyi eksik? Bugün yönetenler yapabilirlerdi, yapmamışlar. Bana nasip olacak. Balıkesir’de tarım ve hayvancılığın bereketi artacak. Çiftçi, et ve sür besicisi para kazanacak, zenginleşecek. Tüm bunları 1 Nisan’dan sonra size en yakın Ahmet Akın evladınız yapacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)