Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barbaros’un Torunları…

İSTE’yi yüceltin, daima ileri

İSTE’yi yüceltin, daima ileri taşıyın

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ilk mezunlarını düzenlenen mezuniyet töreniyle uğurladı. Mesaj ise Rektör Depci’den geldi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü, ilk mezunlarını, düzenlenen mezuniyet töreniyle uğurladı. 2021-2022 Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi mezuniyet töreni, İSTE Merkez Yerleşkesinde yapıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Bugün, üniversitemizin gönül elçilerini, İSTE’nin ülkemizde ve dünyadaki temsilcilerini uğurluyoruz” dedi ve şöyle devam etti:

Denizcilik sektörünün önemi aşikardır. Bizler, bu önemin bilinciyle, Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi’nin nitelikli ve donanımlı hale gelmesi için çalışıyoruz. Adını taşıdığınız Barbaros Hayrettin’in yolu, yolunuz olacaktır. Tarihte denizciliğe yön veren bu önemli ismin bilinciyle hareket edeceğinize inanıyorum Barbaros’un torunları, İSTE’yi yüceltin, daima ileri taşıyın. Hepiniz Allah’a emanet olun.”

Tamer Yazar