Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barınma Hakkı Platformu strateji belirledi

Hatay Barınma hakkı Platformu

Hatay Barınma hakkı Platformu 3 Ağustos 2024 tarihinde Antakya’da organize ettiği miting sonrası genel bir değerlendirme ve yeni stratejileri konuşmak için bir araya geldi. Toplantıya çok sayıda deprem ve sonrası politikalar mağduru vatandaş katıldı. Organize edilen 3 Ağustos mitinginin amacına ulaşan başarılı bir organizasyon olduğu vurgulanan toplantıda katılımcılar söz alarak görüş ve önerilerini sundu. Toplantıda öne çıkan satır başları şöyle :
Toplantıda süreç ve eylemlilikler üzerine tartışma yürütüldü. Gündemdeki mahalleleri önceleyen fakat bütün mahalleleri aynı oranda kapsayan eylemlilikler örgütlemek gerektiği kararlaştırıldı.
Yetkililerin Kaymakamlık ’ta yaptığı toplantılara güçlü katılım sağlamanın ve platform olarak söz söylemenin önemi vurgulandı.
Yıkımların hızla devam ettiği Gültepe mahallesinde 27 Ağustos Salı günü saat 18.30’da mahalle buluşması gerçekleştirme kararı alındı.
Kitlesel bir basın açıklaması için mahallelerle bir araya gelmek gerektiği konuşuldu.
Barınma Hakkı Platformu Komisyonu’nu oluşturmak için mahalle temsilcilerinin katılacağı bir toplantı önerildi. – Volkan İcil-