Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarımıza yeni bir halka daha eklemek istiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi genel

Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhuriyet’in yeni yılında mahalli idareler seçimi için insan üstü bir şekilde çalıştıklarını belirterek ” 14 Ekim 2023 tarihinde Bursa merkezli başlattığımız bölge idareler toplantılarımızın sonuncusunu Ankara’da yaptık. Cumhur İttifakı olarak Cumhuriyet’in yeni yüzyılında insanüstü bir gayretle çalışıyoruz. 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarımıza yeni bir halka eklemek istiyoruz. Merkezi yönetim ile yerel yönetim arasında denge ve uyum olsun istiyoruz” dedi.

Partisinin Meclis Grup toplantısında konuşan Bahçeli  CHP Genel  Başkanı Özgür Özel’i de eleştirerek  “bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP’in yarışmasında öne çıkan olmaz. HEDEP demek CHP demektir. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde CHP’nin acemi genel başkanı, Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar ediyor. CHP Genel Başkanı’na tavsiyem, ya HEDEP’i içlerine almaları ya da HEDEP’e katılmalarıdır. CHP ile HEDEP arasında teğet noktaları fazlalaştı. Cumhur İttifakı İstanbul ve Ankara’da zilleti sallayıp indirecektir. Cumhur İttifakı Türk milletidir” ifadesini kullandı.

Fatih Terim fonu olarak bilinen ve sporcuların dolandırıldığı olayla ilgili olarak “Daha çok faiz elde etmek için fon oyunları, milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bankacılar, şaibeli soytarılar gerçekten de milletimize haklı bir öfkeye neden olmakta. Tiktok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır. Selin gidip kumun kalmasını beklemeye gerek yok. Türkiye bu kirliliğe daha fazla maruz kalmamalıdır. Cumhur İttifakı’nın yeri ve konumu bellidir. Dik ve kararlı duruş sergileyen yegane güç MHP ve Cumhur İttifakı’dır. Haklılığımız milli vicdanda tescil etmiştir. Her şeyden önce Türkiye anlayışıyla huzur olacağız, ufuk olacağız, müjde olacağız, her insanımızın elinden tutup kızıl elmaya vasıl olacağız. CHP Genel Başkanı ‘Ekrem Bey İstanbul’a mühürlü, ben CHP’nin başarısına mühürlüyüm’ demiş, biz o paslı mührü söküp atmayı da başaracağız”. (Yusuf Karaçay)