Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın Mensuplarına Teşekkür Başkan Dönmez’den

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 61. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyarette, İGC yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Dönmez, cemiyetin 61. yılını kutladı.
Başkan Diyap Atar’ın da katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Dönmez, yerel basına verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Zaman ve mekân kavramları olmaksızın fedakârca çalışan basın çalışanlarının her zaman yanlarında olacaklarını belirten Başkan Dönmez, fikirlerin, düşüncelerin ve yazıların daha özgür olduğu bir ortamın arzusunu dile getirdi.


İskenderun’un büyük bir deprem felaketi yaşadığı dönemde gerçekleştirdikleri projelerin tanıtımında basın mensuplarının önemli katkı sağladığını vurgulayan Başkan Dönmez, basının ülke ve millet için önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Başkan Dönmez’in konuşmasının ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 61. kuruluş yıldönümü kutlandı ve cemiyetin bugünlere taşınmasında emeği geçenlere teşekkür edildi. – İlyas Yiğit-