Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Özgün, SODEM Genel Sekreterliği’ne Seçildi

Defne Belediye Başkanı Halil

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, SODEM (Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği) Genel Sekreterliği’ne seçildi. Türkiye genelinde yapılan belediye seçimlerinde CHP’nin 1. parti olarak çıkması ve birçok belediyeyi kazanması biliniyor. Bu kapsam ile CHP’li belediyelerin artması sonucu SODEM, CHP’ye ait belediyeler arasında koordinasyon sağlama, proje ve hizmet birliği oluşturma, fonların ve kaynakların yönetimi gibi kritik hizmetleri üstlenecek.

Özgün’ün seçilmesi, CHP’nin genel iktidar hedefine giderken belediyelerde göstereceği başarının önemini vurgularken, SODEM Genel Sekreterliği de bu bağlamda kritik bir görev olarak öne çıkıyor. Özgün, göreve gelir gelmez makam araçlarını satışa çıkartmak, tasarruf tedbirleri almak, kaynak üretmek için ulusal ve uluslararası diplomasi gibi dikkat çeken adımlar atarak başarılı bir portre çizerek adından söz ettirdiği için bu göreve seçildiği belirtildi.

Aynı gün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığına seçilmiş olması, CHP’nin belediyecilik alanında gösterdiği güçlü performansını göstermektedir. Defne Belediye Başkanı Özgün bu göreve seçilmenin müjdesinin sosyal medya hesabından paylaşarak; “Hep birlikte çok güzel işlere imza atmak için bütün gayretimizle çalışmalara devam edeceğiz. Derneğimize ve Sendikamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi