Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Vekili Teköz esnaf sorunlarını diledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Armağan Kazım Teköz, Ahilik Haftası dolayısıyla şehrin ticaret müdürlüğü yöneticilerini, esnaf odaları başkan ve üyelerini misafir etti.

Teköz, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, esnaf odaları temsilcileri ve Yılın Ahisi seçilen Son Fanusçu Mustafa Gürler ile bir araya gelerek esnafların sorun ve taleplerini dinledi.
Seçimlerin ardından HBB Başkanı Mehmet Öntürk ile birlikte gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Vekili Teköz, “Çarşıyı, ekonomiyi, esnafı, memleketi ayağa kaldıracak olan sizlersiniz. İnşallah, Antakya’nın ticari hayatı tez zamanda ayağa kalkar. Konutların da yapımından sonra umarım, herkes hayalindeki Antakya’ya kavuşur. Azmimiz ve hedefimiz bu.” dedi.


HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Ahilik Haftası dolayısıyla esnaf teşkilatlarıyla birlikte ziyarete geldiklerini belirtti. Yılmaz, “Mehmet Öntürk Başkanımız esnafa çok yardım ediyor. Özellikle toplu taşımaya verdiği büyük bir destek var. Taksici esnafına kamera, dijital ekran ve taksimetreleri ücretsiz verdi. Bunun yanında tüm esnafımıza ayrı bir değer veriyor.” diyerek tüm esnaflar adına teşekkürlerini iletti.
Ahilik Haftası’nın, esnaf dayanışmasının ve ticaretin öneminin vurgulandığı bir dönemde, Hatay’daki esnaflara yönelik desteklerin artması bekleniyor. – Yusuf Cemil Karaçay-