1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kapsamında Hatay genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Mehmet Yalçın dikkat çeken bir ziyarete imza attı. Yayladağı Belediye Başkanı Yalçın, sabah saatlerinde sahaya inerek işçilerle birlikte çalışmalara katıldı ve eline tırmık alarak emekçilere eşlik etti.
1 Mayıs mesajını dua ile verdi
Günün anlamına ilişkin paylaşımında farklı bir mesaj tercih eden Başkan Yalçın, 1 Mayıs vesilesiyle yaptığı açıklamada dua içeren ifadeler kullandı. Yalçın mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bir Dua:
Allah’ım, bizlere dünyada da ahirette de hayırlar nasip eyle. Emeklerimizi bereketli kıl, kalplerimizi huzurla doldur. Bizleri doğru yoldan ayırma, affınla kuşat. Âmin.
Hayırlı Cumalar.”
Sahada emek vurgusu
Sahada işçilerle birlikte görüntü veren Mehmet Yalçın’ın bu tavrı, 1 Mayıs’ta emek ve dayanışma vurgusunun öne çıktığı anlardan biri olarak dikkat çekti.
