Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yapar’dan esnafa destek sözü

takya Belediye Başkanı İbrahim

takya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, İstanbul-Hatay Kardeşlik Çarşısı ve Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu eşlik etti.

Başkan Yapar, çarşı ve alışveriş merkezinde hizmet veren esnafla bir araya gelerek sohbet etti ve onların görüşlerini dinledi. Esnafın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Yapar, çarşıların eksikliklerinin giderilmesi için gereken her şeyin yapılacağını belirtti.

Yapar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “6 Şubat’ta yaşadığımız felaketten yaklaşık 1.5 sene sonra geldiğimiz bu noktada, gerek hükümetimiz gerekse yerelde belediye olarak esnafımızın ve çalışanlarımızın hak ve hukukunu korumak birinci önceliğimizdir. Elimizden gelen her türlü desteği göstererek hep birlikte bu şehrin kalkınmasına katkı sağlayacağız. Antakya Belediyesi olarak şehrimize ne kadar katkı sağlayabilirsek o derece mutlu olacağız. Çarşılarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Değerli esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.” ifadelerini kullandı. – Mehmet Durmaz-