Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz esnafın taleplerini dinledi

Antakya Belediye Başkanı İzzettin

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda esnafları ziyaret ederek, onların taleplerini dinledi. Geçmişte Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı yapmış olan Başkan Yılmaz, esnaf babası kimliğiyle biliniyor.

Başkan Yılmaz, Hatay’ın tanınmış basın mensuplarıyla bir araya geldiği prefabrik çarşıda, esnafların beklenti ve isteklerini yakından dinledi. Konuşmasında, “Antakya’ya hizmet benim için şereftir. Bu kente olan borcumu hizmetlerle, eserlerle ödemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Antakya’nın 6 Şubat deprem felaketi sonrasında yaşadığı zorlu süreci anlayışla karşılayan Başkan Yılmaz, kent genelindeki devam eden çalışmalar hakkında da esnaflara bilgi verdi. Sınırlı sayıdaki personelle en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Yılmaz, “İnşallah bu süreci el birliği içinde kısa sürede tamamlayarak tüm vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına yerleştireceğiz” dedi.
Başkan Yılmaz, geleceğin Antakya’sının inşası sürecinde basın mensuplarının ve esnafların katkılarını önemsediğini belirterek, “Sizlerden gelen talepleri çözmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmasının ardından esnafları dinleyen Başkan Yılmaz, tüm esnaflara kapılarının açık olduğunu belirterek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. -Adil Yeşildağ-