Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz’dan Bakan Yerlikaya’ya övgü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay’ı ziyaret ederek konteyner kentlerde kalan vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla incelemelere başladı.

Hatay Havalimanı’nda Vali Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Yerlikaya, şehirdeki acil durumu değerlendirmek üzere Hatay Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne geçti. Daha sonra deprem felaketinden en fazla etkilenen Antakya’da incelemelerde bulunan Bakan Yerlikaya, şehirdeki su ve elektrik sorunlarına yönelik çalışmaların hızlandığını ve kısa süre içinde çözüleceğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya ayrıca konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara her ay gıda kartı dağıtılacağını ve bu kartlar sayesinde vatandaşların alışverişlerini kolayca yapabileceklerini belirtti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da Bakan Yerlikaya’nın ziyaretini değerlendirerek, “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın, şehrimizin yeniden ayağa kalkması için gösterdiği çaba takdire şayan. Kendilerine ve destek olan tüm yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. – Adil Yeşildağ –