Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Baykar’dan depremzedelere 1000 konut yardımı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Baykar, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında başlattığı yardım kampanyasının bir parçası olarak 1000 adet konut bağışlamıştı. Depremin üzerinden altı ay geçmesiyle birlikte, Baykar’ın 1000 adet konut projesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor.
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, depremzedelere yardım amacıyla başlattıkları “Konut Seferberliği” kapsamında 1000 konutun inşaatının devam ettiğini duyurdu. Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde hayata geçirilecek olan proje ile ilgili olarak Bayraktar, “Depremden etkilenen illerimizde Baykar olarak başlattığımız #KonutSeferberliği kapsamında 1.008 hanelik konut projemizin inşaat süreci devam ediyor. Adıyaman Deprem Konutları, Hatay Deprem Konutları, Kahramanmaraş Deprem Konutları. Milletimiz için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Baykar, depremin ardından başlattığı yardım kampanyası ile bölge halkının ihtiyaçlarına destek olmaya devam ediyor. 1000 adet konut projesiyle depremzedelere kalıcı ve güvenli barınma imkanı sağlayacak olan Baykar, inşaat sürecine dair hazırladığı video ile de projenin ilerleyişini kamuoyuyla paylaştı. – Yusuf Cemil Karaçay-

DİĞER VİDEOLAR