Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bazen İsteseniz de Olmuyor…

SAVAŞ’ın, Kayserispor maçı ve

SAVAŞ’ın, Kayserispor maçı ve ÖZBALTA dönemi yorumları:

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı zamanda Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı olan Lütfü Savaş, yolları ayırdıkları Teknik Direktör Serkan Özbalta için, “Çok beyefendi, yetenekli, bilgili bir hoca. Hatayspor’umuza, Barcelona gibi top oynatmak istedi, ama bazen isteseniz de olmuyor! Şans yanınızda olmuyor” açıklamasında bulundu.

Dün, gazetemiz muhabirinin sorusuna cevaben, Kayserispor maçı ile Teknik Direktör Serkan Özbalta dönemini yorumlayan Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın açıklamalarından ana başlıklar şöyle:

-Serkan Özbalta Hocamız, esasen çok yetenekli, ilgili bir hoca. Hatayspor’a, Barcelona gibi top oynatmak istedi, ama olmadı! Bazen, isteseniz de olmuyor!

-Serkan Özbalta Hocamızı büyük ümitlerle göreve getirdik. Ancak ligde 6 haftalık periyot sonunda, alışmadığımız bir durumla karşılaştık.

-Sonuç itibariyle, ne kadar top sizde olsa da, ‘güzel oynadık’ desek de, Kayserispor maçı sonucu negatif yansıdı. İki gün önce de hocamızla anlaşarak ayrıldık. Bu kötü gidişi durdurmak adına da yönetimimiz harıl harıl çalıştı. Belli hocalarla görüşme yaptık. Finalde de Volkan Demirel’le el sıkıştık. Serkan Özbalta ile ayrıldıktan sonra Volkan Hoca ile resmi imza atacağız. Serkan hocamızla mukaveleyi feshetmeden yeni hocamızla anlaşma yapamayız.” -Cemil Yıldız-