Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Altan 25 yıldır aralıksız görevde

Bekir Altan, Türkiye’de çeyrek

Bekir Altan, Türkiye’de çeyrek yüzyıl boyunca aralıksız olarak Payas Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. İlk olarak 1999 yılında seçilen Altan, toplamda 5 dönem boyunca başkanlık koltuğunda oturmuş ve Payas’ın yönetimini üstlenmiştir. Bu süre zarfında, 31 Mart seçimlerinde de yeniden başkan seçilerek 6. dönem başkanlığına adım atmıştır. Böylelikle, Bekir Altan 6. dönemi tamamladığında 30 yıl boyunca Payas Belediye Başkanlığı görevini yürütecek.

Perşembe günü Dörtyol adliyesine giderek mazbatasını alan Bekir Altan, aynı gün içerisinde Payas Belediyesi’ne giderek görevine başlamıştır. Altan, bu yeni dönemde de halka hizmet etmek için aynı heyecanla çalışacağını belirtmiştir.

Bekir Altan, tebrik ziyaretlerinde çiçek yerine bağış talep etmiş ve şu mesajı vermiştir:

“6. Döneme, 26. Yıla yeniden Bismillah deyip kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sizlerden ricam tebrik amaçlı tarafıma çiçek göndermek yerine, Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere Belediyemizin banka hesabına çiçek bedeli kadar “ŞARTLI BAĞIŞ” yapmanız bizler için daha anlamlı olacaktır.”

Bekir Altan, 1968 yılında Dörtyol’da doğmuş ve eğitimini tamamladıktan sonra öğretmenlik ve müdürlük gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. 1999 yılında Payas Belediye Başkanlığı’na seçilerek siyasete adım atmış ve o günden bu yana halka hizmet etmektedir. Altan, evli ve üç çocuk babasıdır.

(Adil Yeşildağ)