Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belarus’ta bulunan Reyhanlılı gence Çirkin’den yardım

Reyhanlılı bir genç, bulunduğu Belarus’ta ağır bir hastalığa yakalanması sonucu

Reyhanlılı bir genç, bulunduğu Belarus’ta ağır bir hastalığa yakalanması sonucu 50 günden beri koma halinde hastanede tedavi görüyor. Geleni-gideni, soranı olmadı. Reyhanlılı vatandaşın imdadına Reyhanlılı milletvekili Şefik Çirkin yetişti ve en üst perdeden girişimle, çaresiz ağır hasta memleketlisine özel uçak gönderilerek Türkiye’ye gelmesini sağladı.

Milletvekili Şefik Çirkin, kendisini de duygulandıran bu sevindirici olayı şöyle paylaştı:

“CUMHURBAŞKANI’na Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Hatay Reyhanlı’dan bir kardeşimizin Belarus’ta koma halinde hastanede 50 gündür mahsur kaldığını tesadüfen öğrendim.
Aileyle temasa geçtim ve yaklaşık 15 gün kadar çaba gösterdik.
Sağlık Bakanlığı çok gayret etmesine rağmen olmadı.
Belarus’un savaş bölgesi olması en büyük engeldi.
Son çare, meseleyi Sayın Cumhurbaşkanına arz ettim.
Hemen çalışma başlatıldı ve hastamız bugün ambulans uçakla yola çıktı.
Çok şükür, ailesine kavuşacak. Kendisine sağlık diliyorum. Ben de teşekkür mektubu yazmama rağmen, bir de buradan teşekkürü bir vicdan borcu olarak uygun gördüm.
Zira biz, kendisini zaman zaman buradan eleştiren bir muhalefet milletvekiliyiz.
Millet adına eleştirmek nasıl görevimiz ise, millet adına teşekkür de görevimizdir. Kamuoyuna saygılarımla.”