Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bestway Yurtdışı Egitim’den Bir İlk Daha

Hatay’da, İngiltere ve Kanada

Hatay’da, İngiltere ve Kanada yoğunluklu olmak üzere dil okulları, lisans programları ve yabancı öğretmenlerden farklı dillerde online speaking dersi hizmetleri sunan Bestway Yurtdışı Eğitim, geçerliliği dünya çapında 11.000’den fazla kurumda kabul edilen, uluslararası iş başvuruları, okul kayıtları ve aile birleşimlerinde de en az 2 yıl geçerli IELTS (International English Language Testing System) sınavını, 11 Haziran tarihinde, Hatay’da yetkili kurum referral agent IDP IELTS işbirliği ile düzenleyecek. General ve Academic paper based şeklinde, dünyanın saygın eğitim kurumlarından IDP IELTS işbirliği çerçevesinde organize edilecek olan sınav, geçmiş yıllarda, sınava şehir dışında katılmak zorunda kalan adayları konaklama ve yolculuk maliyetlerinden kurtarma yanı sıra adaylara zamandan da kazandırmayı hedefliyor.

IELTS’e Kimler Girebilir?
IELTS, İngilizcenin iletişim dili olarak kullanıldığı yerlerde okumak veya çalışmak isteyen kişilerin dil yeterliliğini ölçer. IELTS sınavı, İngilizce dilindeki yeteneklerinizi 4 bileşen üzerinden değerlendirir: dinleme, okuma, yazma ve konuşma. Yüksek öğrenim almak, iş veya göçmenlik başvurusunda bulunmak istiyorsanız, IELTS’e girmeniz gerekebilir. IELTS sınavına girebilmek için geçerli bir pasaportunuz veya T.C. kimliğiniz olmalıdır.
IELTS’i Kimler Kabul Ediyor?
IELTS dünya üzerinde 11,000’den fazla üniversite ve işveren tarafından kabul edilmektedir. Aynı zamanda meslek birlikleri, göçmenlik büroları ve diğer devlet kurumları tarafından da tanınmaktadır.
IELTS’e Girmek için Belirli Bir Konuyu Bilmem Gerekir mi?
IELTS, İngilizcenin iletişim dili olarak kullanıldığı yerlerde eğitim almak ya da çalışmak isteyen adayların İngilizce kullanım becerilerini ölçen bir sınavdır. Bu sınav, İngilizce kullanım becerinizi dinleme, okuma, yazma ve konuşma olmak üzere 4 bileşenle incelemektedir. Sınav çeşitli konuları içerisinde barındırsa da sınavda yalnızca İngilizce yetenekleriniz değerlendirilir.
IELTS’e Girmeden Önce Herhangi Bir Kursa Gitmeli miyim?
Sahip olduğunuz İngilizce seviyesine bağlı olarak bir IELTS kursuna gitmenize gerek olmayabilir ancak gerekli materyallerle sınavda karşınıza çıkabilecek soru türlerini tanıyarak alabileceğiniz en iyi skora ulaşmak için pratik yapabilirsiniz.
IELTS’e Girmek için Kaç Yaşında Olmalıyım?
IELTS’e girmek için bir yaş sınırı yoktur ancak 16 yaşından küçük kişilerin IELTS sınavına girmesi öneril-memektedir. Ancak, sınava girmek isteyen 18 yaş altındaki tüm adayların Minor Consent Form doldurarak sınav tarihinden en geç 1 gün önce sınav merkezine iletmesi gerekmektedir.
Katılım koşulları, ücretlendirme, sınav hazırlığı ile ilgili kurs tavsiyesi ve kayıtla ilgili daha detaylı bilgilendirme için 05326531833 nolu resmi Whatsapp hesabına yazmanız yeterli.
-Ahmet Doruk Alkan-