Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boupendza Beşiktaş’a geliyor

Hatayspor’un 3 sezon önce

Hatayspor’un 3 sezon önce Süper Lig’de gol kralı olan eski futbolcusu Aaron Boupendza, Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor. Gabon basınında yer alan haberlere göre, Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Aaron Boupendza ile ilgileniyor. Siyah-beyazlı takımın transfer listesinde yer alan Boupendza’yı renklerine bağlamak istediği bildirildi.

Gabonlu santrfor için Beşiktaş’ın yanı sıra Avrupa’dan iki takımın daha ilgisi var. 27 yaşındaki forvetle Atalanta ve Krasnodar da ilgileniyor. Geçen sezon ABD’de MLS ekibi Cincinnati’de 13 maçta forma giyen Boupendza, bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Mounana altyapısında yetişen Aaron Boupendza, daha sonra Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Bordeaux, Hatayspor, Al Arabi ve Al Shabab’da oynadı. Cincinnati, Boupendza için Al Shabab’a 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Geçen sezon Hatayspor ile başarılı bir performans sergileyen Boupendza, 2021 yazında Katar ekiplerinden Al Arabi’ye 4,25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Ajansspor’un haberine göre, menajerler tarafından Beşiktaş’a önerilen Boupendza için Beşiktaş yöneticileri bir araştırma yaptı. Boupendza’nın kalitesinden kuşku duymayan yöneticiler, tecrübeli futbolcunun zaman zaman saha dışında disiplin sorunları yaşadığını öğrendi. Bu durum nedeniyle siyah-beyazlıların transfer konusunda kararsız kaldığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin bu sebeple zor olduğu belirtildi. – Meriç Demiray-