Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu da nereden çıktı şimdi?

TİP Milletvekili Ahmet Şık, Gökhan Zan’ı TİP’e Cihat Açıkalın’ın önerdiğini iddia etti

TİP Milletvekili Ahmet Şık,

TİP milletvekili Ahmet Şık, Sözcü televizyonunda konuk olduğu ve seçim sürecinde Hatay’da dahili olmadıkları ancak payları olduğunu ifade ettiği süreçten ötürü Hataylılardan özür dileyerek başladığı açıklamalarında TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ı kendilerine Baro eski başkanı CHP HBB başkan aday adayı Av. Cihat Açıkalın’ın önerdiğini iddia etti.

Ahmet Şık, TİP’in gönlündeki aday isminin aslında Av. Cihan Açıkalın olduğunu ancak Açıkalın’ın “Ailecek yıprandık, yorulduk” gerekçesiyle teklifi kabul etmediğini ancak kanaat önderlerinden oluşan bir inisiyatif adına “Hatay’ın evladı, onların ortak adayı ve manevi oğlu” gibi gördüğü Gökhan Zan’ı önererek “ Güvenebilirsiniz “ dediğini iddia etti.
Deneyimli siyasetçi Ahmet Şık’ın seçim sürecinde Av. Açıkalın ile yaptıkları özel görüşmeleri bu şekilde açıklayarak Hatay kamuoyunda saygın bir yeri olan Av. Cihat Açıkalın’ı adeta sorumlu tutan açıklamaları tepki gördü. Şık’ın Av. Cihat Açıkalın ile yaptığı görüşmeye dair açıklamaları TİP X resmi hesabında yayınlandı. – Sinan Seyfittinoğlu-