Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burcu Köksal’a Yerelde De tepki Var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın 6 Mart’ta yaptığı konuşma ilimizdeki genç yerel siyasetçiler tarafından da tepki gördü. DEM partiyi de hedef alan ırkçı söylemlerin dikkat çektiği Burcu Köksal’ın açıklamalarından sonra CHP’li genç siyasetçi Av. Bekir Atahan sosyal medya hesabından sert eleştirilerde bulunarak Köksal’ın istifa etmesi gerektiğini savundu. Bekir Atahan şu açıklamayı yaptı:
“Burcu Köksal ivedi olarak CHP grup başkanvekilliğinden alınmalı. Zaten kongre süreçlerinde bağırıp çağırıp sonrasında yere bayılması büyük bir rezaletti. Yaptığı açıklamalar ise daha başka bir densizliktir.
Biz beğeniriz beğenmeyiz, her yurttaş istediği partiye oy verir. Belediyeler, kamu kurumlarıdır. Belediye başkanlarına babalarından miras kalan şirketler değildir. Bir kamu yöneticisi “ben belediyeye şunu alırım bunu almam” diyemez.
Ayrıca Burcu Köksal bu saçma mantığı ile İstanbul seçimlerine de zarar vermeye teşebbüs etmiştir. Bir grup başkanvekili, bu kadar sorumsuzca bir açıklama yapamaz.” – Sinan Seyfittinoğlu-