Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhan ve Gökhan Şeşen’in güçlü Hatay gönül bağı

Depremin ilk yıldönümünde Hatay’ı

Depremin ilk yıldönümünde Hatay’ı ve Hatay insanlarını yalnız bırakmayan sanatçılar arasında Grup Gündoğarken de yer aldı. Hatay’ın Serinyol ilçesinde Dostlar Dayanışması Derneği tarafından düzenlenen anma dinletisinde sahne alan Burhan-Gökhan Şeşen Kardeşler, deprem sonrası burada olmanın onlara hissettirdiklerini gazetemiz muhabirine açıkladılar.

Hatay keşke bu kadar yalnız bırakılmasaydı”

6 Şubat’tan bir ay önce burada olduklarını ve Hatay’a çok gelmiş insanlar olarak buraya bambaşka duygularla geldiklerini ifade eden Gökhan Şeşen, buraya gelmeden önce insanların ne yaşadıklarını pek hissedemediklerini ancak Hatay’ın halini görünce acının ne kadar büyük olduğunu anladığını aktardı.
Hatay’ın bu bir yıl içerisinde yalnız bırakıldığını gözlemlediğini anlatan Gökhan Şeşen Hatay’a ve Hatay insanına dair duıygularını şöyle paylaştı: “Bu kadar büyük bir acıya rağmen buradaki insanların kendi içinde dayanışmasıyla bu problemin de üstesinden gelebileceklerini gördüm. Keşke bu kadar yalnız kalmasalardı. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala bazı insanların çadırda olduklarını gördüm. Konteynerlerde yaşayan insanların çözülmemiş sorunları var. Bu hoş bir şey değil. Biz her zaman Hatay’ın yanındayız. Deprem bölgesindeki herkesin yanındayız. Hatay’a gelirken de insanlara acı vermeyi değil hafifletmeyi umduk. Böyle büyük bir acı ne kadar hafifleyebilirse tabi”

“İnsanların acılarına ortak olmak için geldik”

Çoğu insanın çocukluğuna, gençliğine dokunmuş önemli beste ve şarkılarıyla herkesin hayatında yer edinmiş Grup Gündoğarken’in diğer solisti Burhan Şeşen ise Hatay’a şarkıları ve türküleri dans etmek için değil insanların acılarına ortak olmak için geldiklerini belirterek bu felaketi yaşamış tüm insanlara geçmiş olsun diledi. Aynı zamanda dayanışmanın da önemine değinerek buradaki en büyük dayanışmayı gösteren ve anma etkinliklerini düzenleyen sanatçı Suavi’ye de teşekkür ederek bunun çok özel olduğunu söyledi. – Duygu Ertaş-