Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalıntı kamu mallarını satanlar yakalandı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, depremzedelere

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, depremzedelere gönderilen yardımları satan 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan operasyon sonucunda 4 şüpheli tutuklanırken, 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, toplam 1.5 milyon TL değerinde malzeme ele geçirildiği belirtildi. Olayın, Azerbaycan-Türkiye Geçici Barınma Merkezi’nde gerçekleştiği öğrenildi. İhbar üzerine harekete geçen Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, barınma merkezinin sorumlusunun da aralarında bulunduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
Operasyon sırasında ele geçirilen malzemeler arasında 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve bu silahlara ait mühimmatların yanı sıra konteyner, elektronik eşyalar, gıda ve yaşam malzemeleri de yer aldı.
Türkoğlu Kaymakamlığı, “Azerbaycan-Türkiye Geçici Barınma Merkezinden kamu mallarının çalınarak satıldığı yönünde duyumlar alınması üzerine, il emniyet müdürlüğü ile koordineli çalışmalar sonucunda başlatılan operasyonlarda bu malzemeler ele geçirilmiştir,” şeklinde açıklama yaptı. – Mehmet Durmaz-