Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışkan, deprem şehitleri için mevlid düzenledi

Saadet Partisi Hatay Milletvekili

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremin ardından hayatını kaybeden hemşehrileri anısına bir mevlid-i şerif düzenledi. Etkinlik, yerel kuruluşların iş birliğiyle sosyal medya fenomeni Abdullah Gencer tarafından organize edildi. Çalışkan, bu anlamlı günde kaybettikleri vatandaşları dualarla anarak birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
Çalışkan, yaptığı konuşmada, “Acıların derinliğini yüreğimizde hissettiğimiz bugünde birbirimize kenetlenip acılarımızı paylaşarak kaybettiğimiz kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Depremin yarattığı acı, yüreklerimizde derin izler bırakmış olsa da birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz,” dedi.
Depremde yaşanan yıkıma da değinen Çalışkan, “6 Şubat depreminde gerçekten yıkıldık, çok büyük bir facia yaşadık. Tarihimiz, kültürümüz, sokaklarımız, her şeyimizi kaybettik. Ancak yeniden ayağa kalkacağımıza inanıyorum. İnancımızla ve değerlerimize bağlı kalarak, inşallah bu zor günler unutulacak,” ifadelerini kullandı.
Çalışkan, mevlid-i şerifin, inanç ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu belirterek, “Bugünden itibaren yarım kalan inşaatlar tamamlanacak ve hep birlikte geleceğe umutla bakacağız,” diyerek konuşmasını sonlandırdı. – Yusuf Cemil Karaçay-