Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Can Atalay’a İnsan Hakları ödülü verildi

Sosyal Demokrasi Derneği (SDD),

Sosyal Demokrasi Derneği (SDD), 2023 İnsan Hakları Ödülü Can Atalay’a verildi. SDD, 2023 İnsan Hakları Ödülü’nü TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’a verdi.

Ankara-Çankaya’da bulunan Yılmaz Güney Sahnesi’nde düzenlenen ödül törenine SDD Başkanı Sami Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, eski Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve dernek üyeleri katıldı.

Hatay TİP Milletvekili Can Atalay’a verilen İnsan Hakları Ödülünü Can Atalay adına TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık aldı. Can Atalay adına ödülü alan Ahmet Şık ” “Daha önce benim hapishane tecrübem olduğu dönemde sağ olsun davalarıma giren avukatlardan birisiydi. Benim adıma verilen ödülleri o almaya giderdi. Hayat böyle bir şey. Bizi hep böyle şeylerle sınıyor. Şimdi ben de onun adına verilen bir ödülü almaya geldim. Çok isterdim ki kendisi alabilseydi bu ödülü. Umarım o da en kısa sürede olacak” ifadelerini kullandı. – Adil Yeşildağ-