Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çankırı Belediyesi’nden şehit mezarına hizmet

Çankırı Belediyesi, 7,7 büyüklüğündeki depremin vurduğu Hatay’da şehit olan Astsubay Emrah Yaman ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Umut’un kabrini düzenleyerek son görevini yerine getirdi.

Çankırı Belediyesi, 7,7 büyüklüğündeki

Çankırı’nın Yapraklı ilçesine bağlı Çakırlar köyünde defnedilen baba ve oğul için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, kabirlerin çevre düzenlemesi ve peyzajının yapılmasını içeriyordu. Türk bayrağının da göndere çekildiği düzenleme sonrasında Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, şehit Astsubay Emrah Yaman ve oğlu Mehmet Umut’un kabirleri başında dua etti.

Esen, yaptığı açıklamada, “Son görevimizi yerine getirmek istedik. Rabbim şehadetini kabul etsin, geride bıraktıkları ailesine ve sevdiklerine sabır versin” dedi.

Hatay’da meydana gelen depremde ailesi ile birlikte göçük altında kalarak hayatını kaybeden Astsubay Emrah Yaman ve oğlu Mehmet Umut, Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen kabirleriyle huzura kavuştu. Belediye, bu duygusal anı özenle düzenleyerek şehit ailelerine destek olmanın yanı sıra toplumsal dayanışma ve milli birlik mesajı da verdi. – Adil Yeşildağ-