Yol Güvenliği ve Konfor Öncelik
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, ulaşımı daha güvenli hale getirmek amacıyla modern yol yapım ve asfaltlama projelerini sürdürüyor.

Cemal Gürsel Mahallesi İlk Kez Asfaltla Tanıştı
Bu kapsamda Samandağ ilçesi Cemal Gürsel Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarıyla Yeşilova Caddesi, tarihinde ilk kez asfaltla buluştu. Daha önce Eski Esenler Caddesi ve Azize Tekla Kilisesi yolu üzerinde yapılan çalışmalarla bölge yolları yenilenmişti.
Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Selim Emektaş, yolun yapımında emeği geçen HBB ekiplerine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e ve Samandağ Belediye Başkanı’na teşekkürlerini iletti.

Hatay’da Ulaşımda Modernleşme Sürüyor
HBB’nin yürüttüğü asfalt ve yol modernizasyon çalışmaları, kentin farklı noktalarında trafik akışının güvenli ve konforlu olmasını sağlarken, vatandaşların günlük yaşamını da kolaylaştırıyor.

