Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan’dan Söz: “Stadyum İçin Çaba Harcayacağız”

Önceki yıllarda İskenderun ve Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis Üyeliği yapan Ceylan, özellikle imar konusunda mücadele ettiğini vurguladı.

Önceki yıllarda İskenderun ve

İYİ Parti’nin İskenderun Belediye Başkan adayı Nazmi Ceylan, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına mahalle toplantılarıyla devam ediyor.Meydan Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İftar sonrası düzenlenen programa katılan mahalle sakinleri, çeşitli şikayetlerini dile getirdi. Mahalle sakinleri arasında önemli bir talep ise stadyumdu.

Bir mahallelinin ifadesine göre,

“Bu bölge futbolu çok seviyor, çok futbolcu çıkardı ancak çocuklarımızın spora olan ilgisini yıktılar.”

Ceylan, Meydan Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, mevcut stadyumun yıkılmasının bir hata olduğunu ancak geleceğe odaklanacaklarını belirtti. Stadyum talebine yanıt olarak,

“Stadyum için aklımızda bir proje ve bir arazi var. Gerekirse Spor Bakanlığı’na hep beraber gidip baskımızı yapacağız ve İskenderun’a yakışır bir stadyumu yapacağız. Söz veriyorum.” dedi.

Önceki yıllarda İskenderun ve Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis Üyeliği yapan Ceylan, özellikle imar konusunda mücadele ettiğini vurguladı. O dönemdeki iradenin mahallelerdeki vatandaşların haklarını tam olarak teslim edemediğini belirten Ceylan,

“Bu işler iyi niyetle yapılır, kimseyi mağdur etmeden yapılır. Kar amacı gütmeden yapılır. Benim işim bu ve sizin sıkıntılarınızı çözmek boynumun borcu olsun. Tüm iyi niyetimle Meydan Mahallesinin imarıyla şahsi olarak ilgileneceğim.” şeklinde konuştu.

(Yusuf Cemil Karaçay)