Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzelmansur Balıkesir, Mullaoğlu Denizli, Kara Giresun’da

CHP Genel Merkezi, yerel

CHP Genel Merkezi, yerel seçimlere hazırlık olarak partili milletvekillerini farklı seçim bölgelerine göndererek seçim atmosferi, aday adayları ve il ve ilçe teşkilatlarının görüş ve nabzını tutmaya çalışıyor. CHP Genel merkezi bu kapsamda ilimizin 3 milletvekiline görev verdi. Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur Balıkesir’de, Servet Mullaoğlu Denizli’de, Nermin Yıldırım Kara da Giresun’da seçim işlerini gözetleme ile görevlendirildi. Balıkesir’e giden Milletvekili Mehmet Güzelmansur, il başkanı ve partililerle görüşmelere başladığını kaydederek şunu paylaştı:
“Yerel yönetimlerle ilgili kurulan komisyonda Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile birlikte Balıkesir’deyim!
CHP Balıkesir İl Başkanlığımızda, İl Başkanımız Sn. Erden Köybaşı’yı ziyaret ederek güne başlayıp, çalışmalarımıza devam ediyorum.
Sayın İl Başkanımıza nazik karşılaşmaları ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”
“Denizli’ye giden milletvekili Mullaoğlu da, bir milletvekili arkadaşıyla birlikte görevlendirildiği Denizli’den şu paylaşımı yaptı;
“Ardahan Milletvekilimiz Özgür Erdem İncesu ile birlikte aday adaylarımızla görüşmek üzere partimizin görevlendirmesiyle Denizli’deyiz.”
Hatay milletvekili Nermin Yıldırım kara da Perşembe günü Giresun’a gitti. Kara, Giresun’da partililerle toplantısı sonrası şu paylaşımı yaptı:
“Yerel seçim çalışmalarımıza Giresun’da devam ediyoruz. Adaylarımızın belirlenmesi sürecinde, parti örgütümüzle bir araya geldik; ülkemizdeki ve Giresun’daki dengeleri değerlendirdik. Başta Amasya Milletvekilimiz Sayın Reşat Karagöz ve Giresun İl Örgütü Başkanımız Sayın Gökhan Şenyürek olmak üzere, tüm partili emekçilerimize teşekkür ediyorum.” (Adil Yeşildağ)