Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Yetkilileri Çerkes Derneği’nde Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve parti yetkilileri, Reyhanlı ilçesinde, bulunan Reyhanlı Çerkes Derneği’ni ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Ziyarete geçmiş dönem milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, partinin geçmiş dönem İdari ve Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Fevzi Suvaroğlu ve İlçe Başkanı Yılmaz Sinirli katıldı.

İftar sonrasında gerçekleşen ziyarette, dernek başkanı Haktan Şamis Apış ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi bir ortamda buluşuldu. Ziyarette Çerkes hemşehrilerle yapılan keyifli sohbetlerde, Hatay’ın renklerine zenginlik katan kültürel çeşitliliğin önemi vurgulandı.

Başkan Savaş, ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bütün renklerimizle biriz, beraberiz. Reyhanlı Çerkes Derneği’ni geçmiş dönem milletvekillerimiz İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, partimizin geçmiş dönem İdari ve Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Reyhanlı Belediye Başkan Adayımız Fevzi Suvaroğlu ve İlçe Başkanımız Yılmaz Sinirli ile ziyaret ederek Dernek Başkanı Haktan Şamis Apış ve Reyhanlı’daki Çerkez hemşehrilerimizle ihtiyaçları üzerine konuştuk.

Tarih boyunca cesaretleri, onurları ve özgürlüklerine olan bağlılıklarıyla tanınan ve Hatay’ımızın renklerine zenginlik katan Çerkes hemşehrilerime misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

Suzan Şahin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş, geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu, geçmiş dönem milletvekilimiz İsmet Tokdemir, Reyhanlı Belediye Başkan Adayımız Fevzi Suvaroğlu ve Reyhanlı İlçe Başkanımız Yılmaz Sinirli ile birlikte Reyhanlı Çerkes Derneği’ni ziyaret ettik.
İftar sonrasında keyifli bir sohbet yaptık.

Dernek Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve Çerkes hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.”

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi. – İlyas Yiğit-