Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de başkan adayları açıklanıyor!

CHP’de belediye başkan adaylarını

CHP’de belediye başkan adaylarını belirlemek için 17.30 da toplanan Parti Meclisi toplantısında karar Sözcü Deniz Yücel tarafından açıklanıyor.

150 adayın açıklanması beklenen kararla ilgili olarak Çanakkale, Bartın, Manisa, Samsun, Konya gibi illerin adayları duyurulacak.

Deniz Yücel PM toplantısından sonra kameraların karşısına geçti. Milli Eğitim Bakanı Tekin’in tarikat ve cemaatlerle protokol imzalamasını eleştirerek “Ya azledileceksin, ya istifa edeceksin. Sana o koltukta rahat yok. 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapılacak. Adı milli kendi milli olmayan Milli Savunma Bakanlığında ise kendine teğmen diyen biri Türkiye’nin en değerli rozetini takmayı reddetti. Atatürkçü teğmenler ihraç edildi. MSB Bakanı Güler e de yazıklar olsun. Atatürk bizim en önemli değerimizdir” dedi.

Yücel 160 seçim çevresindin 125 inde anket kamuoyu  yoklamaları kararı ile parti heyetlerinin belirlediği rapor doğrultusunda adayların belirlendiğini açıkladı. PM’de belirlenen isimler şöyle:

Konya; İsmail Sonkaya, Manisa; Ferdi Zeyrek, Samsun; Cevat Öncü Çanakkale; Muharrem erkek, Kırşehir; Selahattin Ekicioğlu, Bartın; Muhammet Yalçınkaya, Amasya; Turgay Sevindi, Ardahan; Faruk Demir Kütahya; Eyüp Kahveci  belediye başkan adayı olarak belirlendi.

Bu arada Hatay Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu  yeniden aday gösterildi.

tam liste birazdan..