Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de Eski Vekiller Emekliye Ayrılmadı, Koşturuyor

ŞAHİN, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

ŞAHİN, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

TOKDEMİR “MYK” KARARIYLA KARADENİZDE DENETİM YAPIYOR

Seçimler sonrası suların durulmadığı CHP’de eski milletvekilleri boş durmuyor ve partinin en üst organlarındaki kişilerle temas halinde.

Geçen dönem milletvekili Suzan Şahin, Perşembe günü Ankara’da genel merkezde genel başkan kemal kılıçdaroğlu ile ilimiz ve ülke geneliyle ilgili son gelişmeleri konuştu. Suzan Şahin görüşmeyi şöyle paylaştı: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Hatay’ın ve depremzedelerin son durumu hakkında karşılıklı sohbet ettik. Tüm Hataylılara en içten sevgilerini ve selamlarını iletti. Deprem bölgelerindeki tüm sorunları biliyoruz ve hak sahipleri hakkını alana dek mücadelemiz devam edecek. Genel Başkanımıza nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

TOKDEMİR ORDU VE GİRESUN’DA

Eski Milletvekili İsmet Tokdemir de Karadeniz illerinde parti genel merkez kararıyla denetimlerde bulunuyor. Çarşamba günü Giresun’a giden ismet Tokdemir şunu paylaştı: “Genel Merkezimin görevlendirmesiyle parti denetmenliği görevimizin ilk durağı Giresun’dayız. Giresun İl Başkanlığımızda İl Başkanımız Gültekin Uzunalioğlu, il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımızla karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk.”

Eski vekil ismet Tokdemir, Perşembe günü de Ordu’ya gitti Buradaki görüşmeleriyle ilgili de Tokdemir’in açıklaması şöyle. “Genel Merkezimin görevlendirmesiyle parti denetmenliği görevimizin ikinci durağı olan Ordu’dayız. Ordu İl Başkanlığımızda İl Başkanımız Mehmet Kaptanoğlu, il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımızla karşılıklı değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulunduk.” – Adil Yeşildağ