Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de Hatay kazanı kaynıyor…

Partilerin 31 Mart yerel

Partilerin 31 Mart yerel seçimlerinde adaylarını YSK’ya teslim etmesine saatler kala CHP’de Hatay Krizi Türkiye gündemine oturdu. Dün akşam saatlerinde konuyla ilgili sıcak dakikalar yaşanmaya başladı.
CHP’nin tanıtım toplantısında ismi açıklanmayan Lütfü Savaş’ın taraftarları başta sosyal medya üzerinden olmak üzere Lütfü Savaş’a destek mesajları başlattı. Ardından çok sayıda vatandaş HBB Başkanı Lütfü Savaş için sabah saatlerinde CHP Hatay İl başkanlığı önünde Türk bayraklarıyla destek gösterisi yaptı.


Aynı saatlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayın programında Hatay ile ilgili son anket sonuçlarında farklı verilerin olduğunu belirterek Hatay’da Lütfü Savaş’ın da desteğini almaya çalışarak yeni bir aday belirleyeceklerini söyledi.
Daha sonra CHP Genel Merkezinde Özgür Özel ve CHP kurmayları Doç. Dr. Lütfü Savaş ile yüz yüze görüşme yaptı. Görüşme 50 dakika sürdü. Toplantı sonrası CHP tarafından yapılacak açıklamayı beklemeyen Doç. Dr. Lütfü Savaş asansörü kullanmadan otoparktan çıkış yaparak CHP Genel merkezini terk etti.


Doç. Dr. Lütfü Savaş Genel merkezden ayrıldıktan kısa süre sonra CHP İl başkanlığı önünde lehine destek gösterisi yapan gruba telefonla bağlandı ve yarın ( 20 Şubat Salı günü) çok daha büyük bir miting yaparak kararını açıklayacağını ifade etti. Savaş, “Hatay halkıyla beraber olmaya devam edeceğiz” diyerek yarışın içinde olacağı mesajını verdi.
CHP Genel merkezinde ise adeta bir basın ordusu saatlerdir konuyla ilgili CHP’nin yapacağı resmi açıklamayı bekliyor. – Sinan Seyfittinoğlu-