Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çınar ve Dut…

Hatay’da ilçeler arası yollarda

Hatay’da ilçeler arası yollarda ağaçlandırma

Milletvekili YAYMAN, Orman İdaresi ile işbirliği içinde, Kırıkhan ve Hassa Belediye Başkanlarıyla birlikte, Hassa-Kırıkhan-Reyhanlı yolları üzerinde 10.000 ağaç dikti.

AKP Hatay Milletvekili, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Orman İşletmesi ile işbirliği halinde, Kırıkhan ve Hassa Belediye Başkanlarını da yanına alarak, Kırıkhan-Hassa ile Reyhanlı yolları üzerinde çınar ile dut ağırlıklı ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Hafta sonunu seçim bölgesinde geçiren ve havanın iyi olmasını da fırsat bilen Milletvekili Hüseyin Yayman’ın girişimiyle, bölgede 10.000 adet çınar ile dut ağacı ekimi gerçekleştiği kaydedildi.

Milletvekili Hüseyin Yayman’ın çaba ve girişimleriyle, Hassa-Akbez’den başlayarak, Akdeniz’in maviliklerine dek uzanan geniş bir alanda, Hassa’dan Samandağ ve Yayladağı’nın en ücra noktalarına kadar uzanan karayolu boyunca ağaç dikilmesini istediği, bu hedefe doğru, eline kazma küreği almak suretiyle, Kırıkhan’ın Reyhanlı ile Hassa arası yollarındaki ağaçlandırmaya Belediye Başkanlarıyla birlikte katılıp destek verdiği ifade edildi.

‘Gelecek İçin Fidan Dikiyoruz’ sloganıyla 10 bin adet dut ve çınar fidanını toprakla buluşturan Milletvekili Yayman’a, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eşlik etti.

-Haber/Cemil Yıldız-