Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöp karıştırıyor, karton topluyor AMA…

Herkese Örnek Oldu Antakya

Herkese Örnek Oldu

Antakya ve Defne’de, değişik yerlerde sıklıkla çöp konteynırlarını karıştıran, karton metal parçaları toplayanlara tanık oluyoruz. Birçoğumuz, bu kişileri, verdikleri emek mücadelesinden ötürü kutlarken, bir kısmımız da çevre kirliliği yaptıkları gerekçesiyle eleştiriyoruz.

Haberimize konu çöp kutularından teneke ve karton toplamanın değerlendirilmesi değil, bu işi yapan emekçinin, sağlık sorunu yaşayan bir bebek için başlatılan yardım kampanyasına katılmış olması!

Gelişme, önceki gün Defne ilçesi Armutlu Mahallesi Semt Pazarı’nda yaşandı. Bir çöp karıştırıcısı, karton toplayıcısı vatandaş, Armutlu Muhtarı Cüneyt Öfkeli’ye başvurarak, Nefes Bebek için yardımcı olmak istediğini söyledi ve oradaki kumbara kutusuna, kendi imkanları ölçüsünde 5 TL parayı kumbaraya attı. Mahalle Muhtarı Cüneyt Öfkeli de kendisine başvuran bu karton toplayıcısının davranışını örnek gösterirken, şunları söyledi:

“Zor şartlar altında geçinen ve geçimini karton toplayarak sağlayan kardeşimiz, Nefes Bebeğimize 5 TL bağışta bulundu. Nefes’in çok paraya değil, çok duyarlı insanlara ihtiyacı var!”

-Cemil Yıldız-