Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöp ve ev yangınları söndürüldü

Hatay’ın Kumlu ve Reyhanlı

Hatay’ın Kumlu ve Reyhanlı ilçelerinde meydana gelen yangınlar, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Her iki olayda da can kaybı yaşanmadı.

Hatay’ın Kumlu ilçesinde çıkan çöp yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkmasının ardından çevredeki vatandaşlar 112’yi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.
Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkmasının ardından çevredeki vatandaşlar 112’yi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. -Yusuf Cemil Karaçay-