Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Belediyesi İcralık Oldu

Defne Belediyesi’nin temizlik işini

Defne Belediyesi’nin temizlik işini üstlenen firma başta olmak üzere birçok firmaya borçlu olduğu borçları ödeyemediği ve konunun mahkemelik icra düzeyine geldiği öğrenildi.

Defne ilçesinde temizlik hizmetlerini üstlenen AYSİS firması borcunu ödemediği iddiasıyla Defne Belediyesi’ni mahkemeye verdi.

AYSİS firması yetkilileri,, Defne Belediyesi’nin, kendilerine 42 milyon TL borcu olduğunu, 24 milyon TL için icra takibi başlatılacağını , 7-8 aydır ödeme alamadıkları gibi borç tahsili için karşılarında muhatap bulamadıklarını ve mahkemeye vermeye mecbur kaldıklarını belirtti. Defne Belediyesi yetkilileri de borç-icra iddialarına yönelik şunları söylüyor: “Depremin ilk gününden beri çalışanlarımızla sahadayız. Ne emlak geliri ne de işyeri ruhsatı geliri var. Sadece iller Bankası’ndan gelen gelir var. Bu gelir de çok küçük bir miktar. Sadece çalışanların maaşları ödenebiliyor. Dolayısıyla çalıştığımız firmalara ödeme yapmada sıkıntı içindeyiz. Depremden önce de icra olayı yaşadık, borcu ödedik. Yine ödeyeceğiz.”