Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne CHP’de Sular Durulmuyor

Eski Başkan Parlakyıldız Suçladı,

Eski Başkan Parlakyıldız Suçladı, Suçladı!..

Genel merkez kararıyla Defne ilçesinde CHP’nin ilçe başkanlığı görevi sonlandırılan eski başkan Akın Parlakyıldız, parti içi çekişmelerin dozunu arttıracak, tansiyonu yükseltecek yeni suçlamalarla dolu açıklamalarıyla dikkat çekti. Defne CHP’de eski başkan Akın Parlakyıldız suçlama ve iddialarla dolu “Düşün CHP’nin yakasından, inin halkın sırtından ”başlıklı açıklamasında şöyle diyor;

 “İlçe başkanlığına getirilen Ozan Öfkeli’nin ilk iş olarak sandık koymadan ve kimseyle istişare etmeden kendini seçtirmek üzere eş, dost ve akrabalardan oluşan Delege listesini tüzüğe aykırı bir şekilde ilçe seçim kuruluna teslim ettiğini öğrenmiş durumdayız. Delege listesini tüzüğe aykırı ve sandık koymadan teslim edebileceğimiz ihtimali üzerine bizi görevden alan atanmış İl başkanı Hakan Tiryaki ve atanmış İl yönetimine soruyoruz.

1.Görevden alınmamıza sebep olan kuşku, size yakın kişiler tarafından fiiliyata geçmiş oldu. Bu suçun cezası görevden alınmak ise bu müeyyideyi size yakın kişiye de uygulamak yerine ona sahip çıkıp hızlıca ortak mahalle gezilerine çıkmak suça ortaklık değil midir?

2.Genel Merkez sizi atadı, siz il yönetimi atadınız, il yönetimi defne ilçe başkanı ve yönetimini atadı, ilçe başkanı da bu sefer kendisini seçecek delegeyi atadı. Yaklaşan yerel seçimlerde bize oy verecek seçmeni de atamak üzerine bir proje ya da çalışmanız var mı?

3.Önseçim konusundaki ısrarlı tutumumu engel olarak görüp, Parti içinde elde etmeye çalıştığınız gücü yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde kullanmayı planladığınızı biliyoruz. Bu planlamaların sonucunda yerel seçimlerde başarılı olacağınıza inanıyor musunuz?

4. Lütfü Savaş, Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur,  Suzan Şahin , Hakan Tiryaki ve Ozan Öfkeli Hak, Hukuk, Adalet ve Demokrasi ile ilgili konuştuğunuzda vicdanınız sızlamayacak yüzünüz kızarmayacak mı ? Ne acıdır ki sizler bu partinin başına gelebilecek en büyük belasınız ve bu parti siz ve sizin gibilerden kurtulmadığı sürece düzlüğe de çıkmaz iktidar da olamaz. Partimizi büyütme mücadelemiz, size rağmen devam edecektir.” -Yusuf Cemil Karadağ-