Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Devlet Hastanesi’nden Yenilik: “Çözüm Merkezi” 

Deprem bölgesindeki sağlık hizmetlerinde

Deprem bölgesindeki sağlık hizmetlerinde öncü konumunu sürdüren Defne Devlet Hastanesi, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek “Çözüm Merkezi”ni hizmete sundu. Bu yeni merkezde, hasta ve yakınlarına daha etkin bir hizmet sunulması amaçlanıyor. Deneyimli personelin görev yaptığı Çözüm Merkezi sayesinde hastalar, hastaneden ayrılmadan önce herhangi bir sorunları çözüme kavuşturuluyor. 

Hastanenin Başhekimi Uzm.Dr.Barış Kavvasoğlu, yaptığı açıklamada, “Hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarımızın hizmetlerden sorunsuzca faydalanmaları için kısa bir süre önce faaliyete geçirdiğimiz Çözüm Merkezi hizmetimiz başarıyla devam ediyor. Deneyimli çalışma arkadaşlarımızın görev yaptığı Çözüm Merkezimiz, aldığımız olumlu geri dönüşlerle ne kadar doğru bir adım attığımızı kanıtlamıştır. Hastanemize ait WhatsApp iletişim hattı veya şahsen başvurularak Çözüm Merkezimize ulaşılabilir” dedi. 

Aynı gün içinde MR (Emar) çekimi olanağı sağlayan hastane, bu hizmetle de önemli bir sorunu çözüme kavuşturdu. Hastalar, sunulan bu hizmetlerden dolayı Başhekim Uzm.Dr.Barış Kavvasoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.  – Yusuf Cemil Karaçay-